Beste potentiele kiddo je hebt de link gevolgd en een erg goede keuze gemaakt! Hieronder kun je vinden waarom je voor ons zou moeten kiezen als Kick-in groep:

Vrijheid
Ten eerste houden wij rekening met de mening van iedereen. Ons voornaamste doel is om jullie een fantastische Kick-in te bezorgen. Wij zijn echter wel van mening, meer zielen meer vreugd. Wij zullen dus alle activiteiten met jullie bespreken en iedereens mening meenemen in de beslissing wat wij gaan doen. Hierin is ons doel om onze fundamentele waarde, vrijheid, mee te nemen en iedereen te horen. Echter moet er wel uiteindelijk een keuze maken, zodat wij niet als kip zonder kop rondlopen.
Maar mocht je toch naar die ene activiteit willen waar de rest niet per se heen wil, dan bespreken wij dit in de groep. En mocht echt niemand mee willen van de andere kiddo’s, dan valt er altijd wel iets te regelen met de doegroep ouders.

Veelzijdigheid
Naast jullie de vrijheid te geven willen we jullie ook een stukje veelzijdigheid van de Vrije Konijnen Vogels laten zien. Daarom organiseren wij een aantal evenementen vanuit ons zelf tijdens de Kick-in in het thema van BBQ , speciaal bier en gezellige avonden onder het genot van (al dan niet gezongen) muziek.
Met zijn allen zijn mij een ontzettend gevarieerde groep, met studenten van technische geneeskunde tot technische natuurkunde (niet negatief bedoeld natuurlijk). Dit leidt er natuurlijk toe dat we allemaal verschillende escapades hebben die we elke woensdag bespreken on het genot van een speciaal biertje.
Daarnaast zijn sommige onder ons ook actief op verschillende vlakken. De een roeit, de ander hockeyt of staat tot laat in de nacht te draaien in de kroegen.

Kick-in besteding
Feesten, winnen, brak zijn, paar activiteiten pakken en meer winnen!

Wat verwachten wij van jou?
Zoals je natuurlijk al boven gelezen hebt, verwachten we van jou een relatief actieve houding te hebben. Dit hoeft natuurlijk niet 24/7 te zijn, echter uit ervaring is gebleken dat ook de dagprogramma’s zeker de moeite waard zijn om te volgen. Wij sporen jullie graag om samen met ons het dagprogramma ook te volgen. Uiteraard is veel in overleg mogelijk. Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk om alle ochtend, middag, avond en nacht programma’s te volgen, maar we willen wel een hoge inzet.